Onderdelen & accesoires

Jachtonderdelen en accesoires

Hieronder een selectie van onze accesoires en onderdelen die wij u aanbieden. Heeft u een jacht uit onze voorraad op het oog, dan bieden wij bij koop u aan te starten met uw nieuwe jacht met verse landvasten en fenders. Ook kunnen wij uw gekochte jacht opleveren met de door u gewenste bootnaam en thuishaven.

Gebruikte onderdelen

Om onze jachten compleet te kunnen opleveren, houden wij een voorraad onderdelen aan zoals klampen, lieren, interieurdelen etc. aan. Ook motoren en buitenboordmotoren kopen wij in, als ze op de markt komen.

Balfender 1

€ 40,00
Balfender met diameter van 35 cm, inclusief aangesplitste 3-strengs polyester fenderlijn. Kleuren: Wit/ Blauw/ Navy/ Zwart/ Oranje

Balfender 2

€ 52,00
Balfender met diameter van 45 cm, inclusief aangesplitste 3-strengs polyester fenderlijn. Kleuren: Wit/ Blauw/ Navy/ Zwart/ Oranje

Balfender 3

€ 67,00
Balfender met diameter van 55 cm, inclusief aangesplitste 3-strengs polyester fenderlijn. Kleuren: Wit/ Blauw/ Navy/ Zwart/ Oranje

Bootstickers op maat

€ 75,00
Stickers op maat gemaakt voor uw schip. Bijvoorbeeld namenset voor bakboord en stuurboord en eventueel thuishaven, of een set stickers als type aanduiding, ook van werven die niet meer bestaan.

Fenderset 1

€ 75,00
Set van 6 fenders met een lengte van 45 cm. De fenders zijn voorzien van aangesplitste een 3-strengs geslagen polyesterlijn.

Fenderset 2

€ 105,00
Set van 6 fenders met een lengte van 58 cm. De fenders zijn voorzien van aangesplitste een 3-strengs geslagen polyesterlijn.

Fenderset 3

€ 220,00
Set van 6 fenders met een lengte van 70 cm. De fenders zijn voorzien van aangesplitste een 3-strengs geslagen polyesterlijn.

Landvasten 12 mm

€ 2,00
Hoogwaardige landvasten met zowel kern als mantel van gevlochten polyester. De landvasten worden voor uw schip op maat gemaakt en voorzien van een oogsplits en een takeling. Prijs is per meter.

Landvasten 14 mm

€ 4,00
Hoogwaardige landvasten met zowel kern als mantel van gevlochten polyester. De landvasten worden voor uw schip op maat gemaakt en voorzien van een oogsplits en een takeling. Prijs is per meter.

Mariner 5Pk 4-takt

Prijs op aanvraag
Goed onderhouden 5 Pk 4-takt langstaart buitenboordmotor. Handmatige start. Externe benzinetank.

Talamex bijboot

€ 909,00
• Luchtbodem met opblaasbare kiel • Licht in gewicht • Makkelijk op te rollen en daardoor klein verpakt • V-bodem voor uitstekende vaareigenschappen • Lengte 230 cm

Vanclaes Trailer

€ 4.056,00
RVS Zeilboottrailer. Totaal gewicht: 1350 Kg. Eigen gewicht: 295 Kg. Lengte: 5,5 meter

Contact
Berichtje